<!-- End Facebook Pixel Code -->"> SALT Studio
Ønsker du tilbud på bryllupsfotografering?
Svein-Are Tollås  fag-fotograf

e-mail: post@saltdigital.no

Svein-Are Tollås, etablerte SALT Studio i 2004. Han er flere ganger premiert for sine kreative bilder. 
Photographer of the year i Lodon.
Sølv og bronse medaljer i NFF (landskonkurransen).
Beste bryllupsbilde MRFF med mer.


Men det viktigeste av alt. Mange fornøyde bryllupskunder i innland og utland.


Markedsføring på sosiale medier!

Vi tilbyr bedrifter markedsføring på sosiale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn og alle andre kanaler.

For mer informasjon, se vår bedriftside
FINN UT MER

"Vi brukte fotograf Svein-Are Tollås i bryllupet vårt og angret ikke et sekund på det. Svein-Are var entusiastisk, imøtekommende og løsningsorientert. Han kom med gode kreative forslag til hvordan bildene kunne være under et innledende møte i forkant av bryllupet, og gjennomførelsen under selve bryllupet var også veldig god. Var ellers rask på å besvare spørsmål vi hadde i forkant av bryllupet, og rask levering av fine bilder med god kvalitet. Vi fikk et godt inntrykk av Svein-Are, og vi anbefaler absolutt andre brudepar å benytte seg av han i sitt bryllup og andre store begivenheter."

Adele og Thomas

-

"Vi var veldig fornøyd med Svein-Are som fotograf. Han viser tydelig at han er profesjonell og trygg i faget sitt. Det var veldig hyggelig å få komme på en prøve time før selve dagen der han ble kjent med oss og vi fikk fortalt hva vi ønsket for dagen. Han var veldig åpen for å gjøre det vi ønsket og var veldig opptatt av at vi skulle få det vi ville ned til minste detalj, ingenting var noe problem!   

Vi hadde en fantastisk dag, han var lett å samarbeide med å alt falt naturlig. 

Vi var veldig fornøyd med bildene og filmsnuttene som han tok gjennom dagen, som gjør at vi kan sitte nå i ettertid å gjenoppleve dagen vår. Det var en fin avslutning på dagen der han hadde laget en film med bilder og filmsnutter gjennom hele dagen som vi kunne vise til gjestene. Det var også en utrolig fin detalj med drone filmingen som vi setter veldig pris på å ha! Vi er veldig takknemlig for at nettopp Svein-Are var med å foreviget kjærlighetsdagen vår".


Caroline & Christer

-

"

Vi var veldig fornøyd med Svein-Are som fotograf. Han viser tydelig at han er profesjonell og trygg i faget sitt. Det var veldig hyggelig å få komme på en prøve time før selve dagen der han ble kjent med oss og vi fikk fortalt hva vi ønsket for dagen. Han var veldig åpen for å gjøre det vi ønsket og var veldig opptatt av at vi skulle få det vi ville ned til minste detalj, ingenting var noe problem!   

Vi hadde en fantastisk dag, han var lett å samarbeide med å alt falt naturlig. 

Vi var veldig fornøyd med bildene og filmsnuttene som han tok gjennom dagen, som gjør at vi kan sitte nå i ettertid å gjenoppleve dagen vår. Det var en fin avslutning på dagen der han hadde laget en film med bilder og filmsnutter gjennom hele dagen som vi kunne vise til gjestene. Det var også en utrolig fin detalj med drone filmingen som vi setter veldig pris på å ha! Vi er veldig takknemlig for at nettopp Svein-Are var med å foreviget kjærlighetsdagen vår.


Caroline & Christer

-


Svein-Are er ein profesjonell fotograf som tydeleg ønska å gje oss dei beste bileta av dagen vår. Gjennom samtalen før bryllaupet vart vi kjent med han som fotograf og han med oss, og han var oppriktig interessert i kva vi ville og ikkje ville. Vi bestemte kvar vi skulle ta bileta, og sende bileta av stadane på mail til han før den store dagen. Det heile var veldig enkelt. Han har eit godt auge for detaljar, og losa oss trygt gjennom fotograferinga. Vi har fått mange gode bilete og filmsnuttar frå dagen vår som er kjekke å sjå tilbake på. Og som ein kjempe bonus laga Svein-Are film av bileta og små filmsnuttar som vart vist under kaffe-programmet, ein skikkeleg wow faktor. Stor anbefaling frå

Iselin & Knut Johan

-

Vi valgte Svein-Are Tollås som vår fotograf i utgangspunktet fordi vi synes at han tilbøy en god pris på det vi ønsket oss. Før selve bryllupsdagen hadde vi et møte hvor vi fikk en god dialog om hvilke forventninger vi som kunder hadde. I tillegg fikk vi prøvd oss foran kamera, noe som var en ny, men viktig erfaring for oss, slik at vi visste hva vi kunne forvente på selve bryllupsdagen. 

Under vielsen møtte fotografen tidlig opp, og fikk mulighet til å forevige mange situasjoner vi på forhånd ikke hadde tenkt var fine å ha både som foto og film. Etter vielsen sørget han for at ulike familiefoto ble tatt, i tillegg til at vi fikk et fint bilde av alle gjestene.

​​

Da vi skulle ta selve bryllupsfotoene var ikke været det beste, men Svein-Are fikk det beste ut av både lysforhold og vindforhold. Ettersom tiden gikk begynte den labre temperaturen å tære på motivasjonen til oss modeller, men vi ble heldigvis drevet videre av en ivrig fotograf slik at vi fikk bilder fra veldig mange steder på de ulike lokasjonene.

 

Vi er særlig takknemlig for bonusen vi fikk på slutten av bryllupsfesten da Svein-Are hadde gjort en avtale med kveldens toastmaster slik at vi fikk se gjennom en liten smakebit av de bildene og filmene som var tatt i løpet av dagen, satt sammen som et slideshow som passet veldig fint å ha som et lite innslag mot slutten av kvelden.


En dyktig og ivrig fotograf som ser mange muligheter uansett lokasjon. Han utnytter tida godt, og på noen få timer fikk vi fantastiske bilder i ulike motiver. Vi valgte Svein-Are fordi vi på forhånd hadde sett flotte bryllupsbilder han har tatt tidligere. Vi er veldig glad for at han foreviget dagen vår. -

Marte og Frode

-


Vi kunne bestemme plass og situasjon – og fotograf Svein-Are Tollås ville gjere det absolutt beste ut av det. Han overtydde oss om dette allereie fyrste gong vi trefte kvarandre. Då fekk vi fortelje kva type bilete vi ville ha: Om vi ynskte bilete med natur, i by, detaljbilete e.l..


Fotograf Svein-Are Tollås nøgde seg ikkje med å gjere det beste, men tok òg fleire varierte og morosame bilete av oss enn det vi hadde førestilt oss! Han var munter, motivert og engasjert under bilettakinga, og gjorde dette til eit flott minne frå bryllaupsdagen vår.


Vi er Takknemmelige for at han kom med gode innspel og forslag før og under bilettakinga! Fotograf Svein-Are Tollås, er ein god samarbeidspartner som vi anbefaler vidare, og sjølvsagt vil vi bruke han igjen ved neste høve.

Fride og Yrjan

-