<!-- End Google Tag Manager (noscript) -->"> Svein-Are Tollås Bryllupsfotograf
Svein-Are Tollås

BRYLLUPSFOTOGRAF

Svein-Are Tollås er utdannet fag-fotograf. Han har siden 1997 jobbet profesjonelt som fotograf. I bryllupspakkene får dere bryllupsfotografering og høyoppløselige digitalfiler, i en og samme pakke.

Svein-Are Tollås, har flere ganger utmerket sin fagkunnskap. Photographer of the year i London, flere Meritt awards SWPP. Sølv og bronse medalje i Norges Fotograf Forbund. Daguerre priser og laugskrus Beste brudebilde, beste barnebildet med mange flere. MR Fotograflaug.

Telefon 99 78 5000 Email salt@saltdigital.no

Markedsføring på sosiale medier!

Vi tilbyr bedrifter markedsføring på sosiale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn og alle andre kanaler.

For mer informasjon, se vår bedriftside:  www.saltdigital.no

"Vi brukte fotograf Svein-Are Tollås i bryllupet vårt og angret ikke et sekund på det. Svein-Are var entusiastisk, imøtekommende og løsningsorientert. Han kom med gode kreative forslag til hvordan bildene kunne være under et innledende møte i forkant av bryllupet, og gjennomførelsen under selve bryllupet var også veldig god. Var ellers rask på å besvare spørsmål vi hadde i forkant av bryllupet, og rask levering av fine bilder med god kvalitet. Vi fikk et godt inntrykk av Svein-Are, og vi anbefaler absolutt andre brudepar å benytte seg av han i sitt bryllup og andre store begivenheter."

Adele og Thomas

-

"Vi var veldig fornøyd med Svein-Are som fotograf. Han viser tydelig at han er profesjonell og trygg i faget sitt. Det var veldig hyggelig å få komme på en prøve time før selve dagen der han ble kjent med oss og vi fikk fortalt hva vi ønsket for dagen. Han var veldig åpen for å gjøre det vi ønsket og var veldig opptatt av at vi skulle få det vi ville ned til minste detalj, ingenting var noe problem!   

Vi hadde en fantastisk dag, han var lett å samarbeide med å alt falt naturlig. 

Vi var veldig fornøyd med bildene og filmsnuttene som han tok gjennom dagen, som gjør at vi kan sitte nå i ettertid å gjenoppleve dagen vår. Det var en fin avslutning på dagen der han hadde laget en film med bilder og filmsnutter gjennom hele dagen som vi kunne vise til gjestene. Det var også en utrolig fin detalj med drone filmingen som vi setter veldig pris på å ha! Vi er veldig takknemlig for at nettopp Svein-Are var med å foreviget kjærlighetsdagen vår".


-Caroline & Christer-

-

En dyktig og ivrig fotograf som ser mange muligheter uansett lokasjon. Han utnytter tida godt, og på noen få timer fikk vi fantastiske bilder i ulike motiver. Vi valgte Svein-Are fordi vi på forhånd hadde sett flotte bryllupsbilder han har tatt tidligere. Vi er veldig glad for at han foreviget dagen vår.

Marte og Frode

-